Ahol az elmélet (nem mindig) találkozik a valósággal

A pszichológus nagycsaládja

Bemutatkozunk

2017. január 16. - pszichologusnagycsaladja

Pszichológia szakon végeztem, ami nagyon meghatározza a látásmódomat a gyereknevelésben. Az elméleti ismeretek átültetése a gyakorlatba azonban nem mindig egyszerű és magától értetődő. Szerencsére mostanra rengeteg gyakorlati tapasztalatot szereztem, sok mindent kipróbáltunk, volt, ami működött, volt, ami nem. Ezeket a tapasztalatokat gyűjtöm össze a blogon, részben magamnak rendszerezésként, részben pedig bárkinek, aki gyakorlatban is kipróbált, azonnal hasznosítható ötleteket keres.

Férjemmel és három kisfiunkkal Budapesten élünk, a város és a kirándulóövezet határán, ami nagyon szerencsés, mert három gyerekkel mindig akad némi levezetni való energia. Balu 7 éves, elsős, ő a kis házi tudósunk, minden érdekli, nyitott és kíváncsi, azonnal rárepül minden megszerezhető információra. Ádi 5 éves, középsős, gondoskodó, kedveskedő kis vigyorgombóc. Marci 3 éves lesz hamarosan, a talpraesettség netovábbja, igazi problémamegoldó. Ő idén még itthon van velem.

Nézz körül a blogon, kövesd a kalandjainkat, tanulj velünk, ha valami megtetszett, próbáld ki, és írd meg, nálatok hogy sikerült :) Kövess minket Facebookon is! 

sam_6363.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://pszichologusnagycsaladja.blog.hu/api/trackback/id/tr2412131749

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása